Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Наруквица

Phenotype 002

Наруквица Облик наруквице Пхенотипе 002 резултат је дигиталне симулације биолошког раста. Алгоритам који се користи у креативном процесу омогућава имитирање понашања биолошке структуре стварајући необичне органске облике, постижући неупадљиву лепоту захваљујући оптималној структури и искрености материјала. Прототип је материјализован помоћу технологије 3Д штампања. У завршној фази, накит је ручно одливен у месинг, полиран и завршен пажњом на детаље.

Име пројекта : Phenotype 002, Име дизајнера : Maciej Nisztuk, Име клијента : In Silico.

Phenotype 002 Наруквица

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.