Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода

Black Labyrinth

Комода Црни лавиринт Ецкхарда Бегера за АртеНемус је вертикални комода са 15 ладица које црпе своју инспирацију из азијских медицинских ормара и Баухаус стила. Његов мрачни архитектонски изглед оживио је светлим расветним бојама са три жаришта која се огледају у структури. Концепт и механизам вертикалних фиока са ротирајућим одељком дају комаду његов интригантан изглед. Конструкција дрвета прекривена је црним обојеним фурниром док је подметач израђен у пламеном јавору. Фурнир је подмазан да би се постигао сатенски слој.

Име пројекта : Black Labyrinth, Име дизајнера : Eckhard Beger, Име клијента : ArteNemus.

Black Labyrinth Комода

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.