Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан И Бар

Kopp

Ресторан И Бар Дизајн ресторана мора бити привлачан за клијенте. Интеријери морају остати свјежи и привлачни будућим трендовима у дизајну. Неконвенционална употреба материјала један је од начина да се купци укључе у декор. Копп је ресторан који је дизајниран са овом мишљу. Копп на локалном гоанском језику значи чаша пића. Вхирлпоол настао мешањем пића у чаши представљен је као концепт током пројектовања овог пројекта. Представља филозофију дизајна понављања модула који генерише узорке.

Име пројекта : Kopp, Име дизајнера : Ketan Jawdekar, Име клијента : Kopp.

Kopp Ресторан И Бар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.