Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Породична Резиденција

Sleeve House

Породична Резиденција Овај заиста јединствени дом дизајнирао је угледни архитекта и научник Адам Даием и недавно је освојио друго место на конкурсу Америцан-Арцхитецтс УС Буилдинг оф тхе Иеар. Кућа са 3 купатила са 2,5 купатила смештена је на отвореним, ваљаним ливадама, у окружењу које пружа приватност, као и драматичан поглед на долину и планину. Манигматична и практична, конструкција је замишљена дијаграмијски као два пресека волумена у облику рукава. Прочеље дрвеног угљена од одрживог извора даје кући грубу, отровну текстуру, савремену реинтерпретацију старих стаја у долини Худсон.

Име пројекта : Sleeve House, Име дизајнера : Adam Dayem, Име клијента : actual / office.

Sleeve House Породична Резиденција

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.