Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Шоља За Кафу И Тањир

WithDelight

Шоља За Кафу И Тањир Послуживање слатких посластица величине залогаја на страни кафе део је многих различитих култура, јер је обичај да се у Турској послужује шоља кафе са турским одушевљењем, бискоти у Италији, цхуррос у Шпанији и датуми у Арабији. Међутим, на конвенционалним тањирима ове посластице клизе према шољи топле кафе и залепе се или се натапају из изливања кафе. Да би се то спречило, ова шоља за кафу садржи тањир са наменским отворима који држе кафе на месту. С обзиром да је кафа једно од најважнијих топлих напитака, побољшање квалитета искуства уз испијање кафе има значај у свакодневном животу.

Име пројекта : WithDelight, Име дизајнера : Rana Nur Ozdeslik, PhD, Име клијента : Brown University.

WithDelight Шоља За Кафу И Тањир

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.