Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Ripple

Столић За Кафу Средњи столови који се користе обично се одвијају у средини размака и узрокују потешкоће при приступу. Из тог разлога се сервисне таблице користе за отварање ове празнине. Да би решио овај проблем, Иıлмаз Доган је у дизајнирању Риппле-а комбиновао две функције и развио динамичан дизајн производа који може бити и средњи постоље и сервисни сто, који путује асиметричном руком и креће се у даљини. Ово се динамично кретање подударало са Рипплеовим флуидним линијама дизајна које се одражавају на природу са променљивошћу капи и таласима који настају тим падом.

Име пројекта : Ripple , Име дизајнера : Yılmaz Dogan, Име клијента : QZENS Furniture & Design.

Ripple  Столић За Кафу

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.