Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде

Light Music

Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде За Лигхт Мусиц, дизајн резиденцијалног лобија и салона, Арманд Грахам и Аарон Иассин из њујоршког А + А Студио желели су да повежу простор са динамичним квартом Адамс Моргана у Васхингтону, где се налазе ноћни живот и музичка сцена, од јазза Го-го на пунк роцк и електроника су увек били централни. Ово је њихова креативна инспирација; резултат је јединствен простор који комбинује врхунске дигиталне методе израде са традиционалним занатским техникама да би створио потопни свет са својим пулсом и ритмом који одаје почаст живој оригиналној музици ДЦ-а.

Име пројекта : Light Music, Име дизајнера : Aaron Yassin, Име клијента : A+A Studio.

Light Music Предворје И Дневни Боравак Стамбене Зграде

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.