Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брендирање

1869 Principe Real

Брендирање 1869 Принципе Реал је пансион који се налази у најмодернијем месту у Лисабону - Принципе Реал. Мадонна је управо купила кућу у овом кварту. Овај Б&Б налази се у старој палати из 1869. године, задржавајући стари шарм помешан са савременим ентеријером, дајући му луксузан изглед и осећај. Ово брендирање било је потребно да би се ове вредности уградиле у његов логотип и апликације бренда како би одражавале филозофију овог јединственог смештаја. Резултат је логотип који комбинира класичан фонт, подсећајући на старе бројеве врата, са модерном типографијом и детаљем стилизоване иконе кревета у Л Реалу.

Име пројекта : 1869 Principe Real, Име дизајнера : João Loureiro, Име клијента : João Loureiro.

1869 Principe Real Брендирање

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.