Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбене Јединице

The Square

Стамбене Јединице Идеја дизајна била је проучити архитектонске односе између различитих облика који се компонују ради стварања попут покретних јединица. Пројекат се састоји од 6 јединица, од којих свака садржи 2 контејнера за фиксирање једна преко друге, формирајући масу облика Л, ове јединице у облику слова Л. фиксиране су у преклапајућим позицијама стварајући празнине и чврстоћу да дају осећај покрета и обезбеде довољно дневне светлости и добру вентилацију Животна средина. Главни циљ дизајнирања био је стварање мале куће за оне који ноћ проводе на улици без куће или склоништа.

Име пројекта : The Square, Име дизајнера : mohamed yasser, Име клијента : Mohamed Yasser Designs .

The Square Стамбене Јединице

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.