Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сигурносни Уређај

G2 Face Recognition

Сигурносни Уређај висок квалитет материјала и једноставност дизајна чине овај сигурносни уређај за препознавање лица фантастичним, елегантним и робусним. Напредна технологија изнутра, како би била једна од најбржих на свету и врло прецизна, нико не може преварити њен алгоритам. Водоотпорни производ са атмосферском светлошћу са стражње стране ствара амбијентално расположење чак и у најхладнијој канцеларији. Компактна величина омогућава постављање готово свугде, а облик омогућава постављање хоризонтално или вертикално.

Име пројекта : G2 Face Recognition, Име дизајнера : Nicola Zanetti, Име клијента : T&D technology Shanghai co Ltd.

G2 Face Recognition Сигурносни Уређај

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.