Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Предсобље

Liantan Shi

Предсобље Применом великог скулптуралног облика да преобликујете простор и створите визуелни фокус Прво направите велики закривљени плафон са дрвеном текстуром на улазној висини и формирајте базу на дну кривине. Затим се на десној страни ступац осовине украшава у елипсу, а површину окружују три латице лотоса. У визуелном доживљају, то је попут "лотоса који пуши" који носи цео простор предворја.

Име пројекта : Liantan Shi, Име дизајнера : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Име клијента : B.P.S design.

Liantan Shi Предсобље

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.