Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пословна Зграда

The PolyCuboid

Пословна Зграда ПолиЦубоид је нова зграда централе ТИА-е, компаније која пружа услуге осигурања. Први спрат обликован је границама градилишта и водоводном цеви пречника 700 мм која прелази место подземно ограничавајући простор темеља. Метална се структура раствара у разноликим блоковима композиције. Стубови и греде нестају из свемирске синтезе, пројектујући утисак објекта, а истовремено елиминише и утисак зграде. Волуметријски дизајн инспирисан је ТИА-овим логотипом који је саму зграду претворио у икону која представља компанију.

Име пројекта : The PolyCuboid, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Пословна Зграда

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.