Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Haleiwa

Столица Халеива ткне одржив ратан у бришуће се криве и баца изразиту силуету. Природни материјали одају почаст занатској традицији на Филипинима, прерађеном у данашње време. Упарена или кориштена као изјава, свестраност дизајна чини да се ова столица прилагоди различитим стиловима. Стварањем равнотеже између форме и функције, грациозности и снаге, архитектуре и дизајна, Халеива је удобна колико и лепа.

Име пројекта : Haleiwa, Име дизајнера : Melissa Mae Tan, Име клијента : Beyond Function.

Haleiwa Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.