Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ликер

GuJingGong

Ликер Културне приче које људи преносе представљене су на амбалажи, а обрасци пијења змаја пажљиво су нацртани. Змај се у Кини поштује и симболизује добродушност. На илустрацији, Змај излази да пије. Пошто га привлачи вино, лебди око боце вина додајући традиционалне елементе као што су Ксиангиун, палача, планина и река, што потврђује легенду о вину Гујинг данак. Након отварања кутије, остаће слој папирног картона са илустрацијама како би кутија после отварања имала укупни ефекат приказа.

Име пројекта : GuJingGong, Име дизајнера : Cheng Tian Sheng, Име клијента : YUTO.

GuJingGong Ликер

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.