Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Радни Сто

Timbiriche

Радни Сто Дизајн изгледа да одражава континуирано променљив живот савременог човека у поливалентном и инвентивном простору који са једном површином усклађеном одсуством или присуством комада дрвета који клизе, уклањају или постављају пружа безброј могућности за организовање предмета у радном простору, осигуравајући сталност у прилагођеним местима која одговарају потребама сваког тренутка. Дизајнери су инспирисани традиционалном тимбирицхе игром, проналазећи суштину у прилагођавању матрикса личних покретних тачака које пружају разигран простор радном месту.

Прилагодљиви Тепих

Jigzaw Stardust

Прилагодљиви Тепих Простирке су израђене од ромба и шестерокута, које се лако постављају једна поред друге са површином против клизања. Савршено за покривање пода, па чак и зидова за смањење узнемирујућих звукова. Комади се испоручују у две различите врсте. Светло ружичасти комади су ручно скупљени у НЗ вуну с извезеним линијама од банана влакана. Плави комади су штампани на вуни.

Електрична Гитара

Eagle

Електрична Гитара Еагле представља нови концепт електричне гитаре заснован на лаганом, футуристичком и скулптуралном дизајну, са новим дизајнерским језиком инспирисаним из Стреамлине и Органске филозофије дизајна. Облик и функција уједињени у целину која има уравнотежене пропорције, испреплетене количине и елегантне линије са осећајем протока и брзине. Вероватно једна од најлакших електричних гитара на стварном тржишту.

Висећа Светиљка

Space

Висећа Светиљка Дизајнер овог привеска инспирисао је елиптична и параболична орбита астероида. Јединствени облик лампе дефинисан је од анодизираних алуминијумских ступова који су прецизно распоређени у 3Д штампан прстен, који стварају савршену равнотежу. Нијанса бијелог стакла у средини усклађује се с половима и додаје јој софистицирани изглед. Неки кажу да лампица личи на анђела, други мисле да изгледа као грациозна птица.

Сет За Кухање У Ватри

Firo

Сет За Кухање У Ватри ФИРО је мултифункционални и преносиви сет за кување од 5 кг за сваку отворену ватру. Пећница садржи 4 саксије, причвршћене за уклањање на конструкцији шине с окретним потпором за одржавање нивоа хране. Тако се ФИРО лако и сигурно користи попут фиоке без просипања хране, док пећница лежи на пола пута у ватри. Саксије се користе за кухање и јело и њима се рукује алатком за јело који се причвршћује са сваке стране посуде како би их носио у џеповима за температурну изолацију док су врући. Такође укључује ћебе које је и торба у којој се налази сву корисну опрему.

Тепих

feltstone rug

Тепих Простирка од филцаног камена даје оптичку илузију правог камења. Употреба различитих врста вуне употпуњава изглед тепиха тепиха. Камење се међусобно разликује по величини, боји и висини - површина изгледа као у природи. Неки од њих имају ефекат маховине. Сваки шљунак има језгра од пене која је окружена 100% вуном. На основу ове меке језгре свака стена се притисне под притиском. Подлога тепиха је прозирна простирка. Камење се шива заједно са простирком.