Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет Намештаја

ChuangHua Tracery

Сет Намештаја ЦхуангХуа Трацери одговара за кућни деко, комерцијални простор, хотел или студио, чија је суштина инспирисана ЦхуангХуа, кинеским узорком решетки прозора. Користећи технологију савијања лима и премаза у праху у живој црвенкастој боји, поставивши се потпуно белом која је просветлила њен свечани изглед, чинећи их слободним од металне слике тврдог, хладног и тешког. Естетски једноставан, чист и уредан у свом структуралном облику дизајниран, када светлост прође кроз образац ласерског резања, сенка се пројицира на околни зид и под, што показује сјај лепоте.

Играчка За Образовање

GrowForest

Играчка За Образовање Помоћ деци да разумеју циљеве одрживог развоја живота на копну, заштиту, очување и обнову шумарства. Модел дрвећа идентичан је домаћим дрвеним врстама багрема багрема, тамјан кедра, точигија, тајванске јеле, камфора и азијске јеле. Топао додир дрвене текстуре, јединствени мирис сваке врсте дрвећа и висински терен за различите врсте дрвећа. Илустрована књига прича помаже дубоком укорењивању деце концептом очувања шуме, учењем разлика између врста дрвећа на Тајвану, доводећи концепт очувања шума са сликовницом.

Кофер За Одрживост

Rhita

Кофер За Одрживост Монтажа и демонтажа дизајнирани за одрживост. Са дизајнираним иновативним системом шарки дизајнирано је да је смањено 70 процената делова, нема лепка или заковице за фиксирање, нема шивања унутрашње облоге, што олакшава поправку, а смањених 33% запремине терета, на крају продужите кофер Животни циклус. Сви делови се могу купити појединачно, ради прилагођавања сопственог кофера или замене делова, није потребан повратни кофер за поправни центар, штеди време и смањује угљен отисак.

Вањска Метална Столица

Tomeo

Вањска Метална Столица Током 60-их, визионарски дизајнери развили су први пластични намештај. Таленат дизајнера у комбинацији са свестраношћу ове супстанце довео је до његове неопходности. И дизајнери и потрошачи постали су зависни од њега. Данас знамо какве су опасности за животну средину. Ипак, терасе ресторана остају испуњене пластичним столицама. То је зато што тржиште нуди мало алтернативе. Свет дизајна и даље је слабо насељен произвођачима намештаја од челика, чак понекад и поново објављују дизајн са краја 19. века ... Ево рођења Томеа: модерна, лагана и челична столица која се може слагати.

Инсталација Фењера

Linear Flora

Инсталација Фењера Линеарна флора инспирисана је бројем "три" из бугенвила, цвета округа Пингтунг. Осим три латице боугаинвиллеа које се виде испод уметничког дела, варијације и множине три могу се уочити у различитим аспектима. Да би прославио 30. годишњицу фестивала на Тајвану у Тајвану, уметник дизајна расвете Раи Тенг Паи позвао је одељење за културу округа Пингтунг да створи неконвенционални фењер, јединствену комбинацију форме и технологије, чиме је послао поруку о трансформацији баштине фестивала и повезујући га са будућности.

Амбијентална Светлост

25 Nano

Амбијентална Светлост 25 Нано је уметнички светлосни инструмент који представља ефемерно и постојано, рођење и смрт. Радећи са Спринг Поол Гласс Индустриал ЦО, ЛТД, чија визија гради систематску петљу за рециклирање стакла за одрживу будућност, 25 Нано је одабрао релативно крхки балон као медијум у контрасту са чврстим стаклом како би утеловио ту идеју. У инструменту светлост свјетлуца кроз животне циклусе мјехурића, пројектујући дугуљасту боју и сјене у околину, стварајући сањиву атмосферу око корисника.