Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење Бицикла

Astra Stylish Bike Lamp

Осветљење Бицикла Астра је једностепена бициклистичка светиљка са револуционарним дизајнираним алуминијумским кућиштем. Астра савршено комбинира тврдо постављање и лагано кућиште у чистом и стилском резултату. Једнострука бочна алуминијумска рука не само да је издржљива, већ и омогућава да Астра лебди на средини управљача што омогућава најшири распон греда. Астра има савршену пресечену линију, греда неће изазивати одсев код људи са друге стране пута. Астра даје бициклу пар сјајних очију да осветле пут.

Име пројекта : Astra Stylish Bike Lamp, Име дизајнера : Chou-Hang, Yang, Име клијента : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Осветљење Бицикла

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.