Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вентилирана Окретна Врата

JPDoor

Вентилирана Окретна Врата ЈПДоор је окретна врата прилагођена корисницима која се спајају са системом прозора јалоусие који помажу у стварању протока вентилације и истовремено штеде простор. Дизајн се односи на прихватање изазова и њихово решавање уз појединачно истраживање, технике и верујте. Дизајн није правилан или погрешан, заиста је субјективан. Међутим, велики дизајни испуњавају потребе и потребе крајњег корисника или имају велики утицај на заједницу. Свијет је препун различитог дизајнерског приступа у сваком кутку, стога не одустајте од истраживања, „останите гладни будите глупи - Стеве Јоб“.

Име пројекта : JPDoor, Име дизајнера : Jerome Thia, Име клијента : Exuidea Design.

JPDoor Вентилирана Окретна Врата

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.