Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вентилирана Окретна Врата

JPDoor

Вентилирана Окретна Врата ЈПДоор је окретна врата прилагођена корисницима која се спајају са системом прозора јалоусие који помажу у стварању протока вентилације и истовремено штеде простор. Дизајн се односи на прихватање изазова и њихово решавање уз појединачно истраживање, технике и верујте. Дизајн није правилан или погрешан, заиста је субјективан. Међутим, велики дизајни испуњавају потребе и потребе крајњег корисника или имају велики утицај на заједницу. Свијет је препун различитог дизајнерског приступа у сваком кутку, стога не одустајте од истраживања, „останите гладни будите глупи - Стеве Јоб“.

Име пројекта : JPDoor, Име дизајнера : Jerome Thia, Име клијента : Exuidea Design.

JPDoor Вентилирана Окретна Врата

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.