Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вањски Столић За Каву

Growing Table

Вањски Столић За Каву Стол за узгој је израђен од тврдог дрвета ораха, који одражава боју тла и ствара позадину која биљке чини видљивијим. Комплетни дизајн је пресек динамичког покрета и статичког држања. Стол пружа простор где биљке могу да расту и гледају их за столом да би створиле место за опуштање и интеракцију са природом. Површина радне површине распршује светлост како би створио функцију стакленика. Коначно, сто је направљен за лако складиштење; могло би се срушити на кубоиде величине 26 ”к 26” к 4 ”.

Име пројекта : Growing Table, Име дизајнера : Nga Ying, Amy Sun, Име клијента : .

Growing Table Вањски Столић За Каву

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.