Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вањски Столић За Каву

Growing Table

Вањски Столић За Каву Стол за узгој је израђен од тврдог дрвета ораха, који одражава боју тла и ствара позадину која биљке чини видљивијим. Комплетни дизајн је пресек динамичког покрета и статичког држања. Стол пружа простор где биљке могу да расту и гледају их за столом да би створиле место за опуштање и интеракцију са природом. Површина радне површине распршује светлост како би створио функцију стакленика. Коначно, сто је направљен за лако складиштење; могло би се срушити на кубоиде величине 26 ”к 26” к 4 ”.

Име пројекта : Growing Table, Име дизајнера : Nga Ying, Amy Sun, Име клијента : .

Growing Table Вањски Столић За Каву

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.