Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложба На Путевима

Boom

Изложба На Путевима Ово је изложбени дизајнерски пројекат модног бренда пута у Кини. Тема ове саобраћајне представе наглашава потенцијал младих да стилизирају сопствени имиџ и симболизује експлозивну буку коју је овај путни шоу направио у јавности. Облик цик-цак коришћен је као главни визуелни елемент, али са различитим конфигурацијама када се примењује у кабинама у различитим градовима. Све структуре изложбених кабина биле су „комплетно-делови“ префабриковани у фабрици и инсталирани на лицу места. Неки делови се могу поново употребити или поново конфигурирати како би се обликовао нови дизајн кабине за следеће заустављање презентације.

Име пројекта : Boom, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : PMTD Ltd..

Boom Изложба На Путевима

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.