Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложба На Путевима

Boom

Изложба На Путевима Ово је изложбени дизајнерски пројекат модног бренда пута у Кини. Тема ове саобраћајне представе наглашава потенцијал младих да стилизирају сопствени имиџ и симболизује експлозивну буку коју је овај путни шоу направио у јавности. Облик цик-цак коришћен је као главни визуелни елемент, али са различитим конфигурацијама када се примењује у кабинама у различитим градовима. Све структуре изложбених кабина биле су „комплетно-делови“ префабриковани у фабрици и инсталирани на лицу места. Неки делови се могу поново употребити или поново конфигурирати како би се обликовао нови дизајн кабине за следеће заустављање презентације.

Име пројекта : Boom, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : PMTD Ltd..

Boom Изложба На Путевима

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.