Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Шминке

Kjaer Weis

Колекција Шминке Дизајн козметичке линије Кјаер Веис дестилира основе женске шминке на њена три главна подручја примене: усне, образи и очи. Дизајнирали смо компактне облике који ће одражавати карактеристике које ће се користити за побољшање: витке и дуге за усне, велике и четвртасте за образе, мале и округле за очи. Осетљиво, зглобови се окрећу иновативним бочним покретом, навијајући попут крила лептира. У потпуности се поново пуне, већ се поново пуне, него се рециклирају.

Име пројекта : Kjaer Weis, Име дизајнера : Marc Atlan, Име клијента : .

Kjaer Weis Колекција Шминке

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.