Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Шминке

Kjaer Weis

Колекција Шминке Дизајн козметичке линије Кјаер Веис дестилира основе женске шминке на њена три главна подручја примене: усне, образи и очи. Дизајнирали смо компактне облике који ће одражавати карактеристике које ће се користити за побољшање: витке и дуге за усне, велике и четвртасте за образе, мале и округле за очи. Осетљиво, зглобови се окрећу иновативним бочним покретом, навијајући попут крила лептира. У потпуности се поново пуне, већ се поново пуне, него се рециклирају.

Име пројекта : Kjaer Weis, Име дизајнера : Marc Atlan, Име клијента : .

Kjaer Weis Колекција Шминке

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.