Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
42 "бмс Водио Телевизор

Agile

42 "бмс Водио Телевизор АГИЛЕ ЛЕД ТВ дизајниран је тако да наглашава слику на екрану применом уских оквира и ухвати ТВ тренд са витким изгледом. Оштрина на танкој ивици око екрана пружа различите рефлексије и сјај светлости на површини, што резултира с лакоћом дизајна. То такође утиче на дизајн постоља за телевизор. Металне завршне површине с матираним пластичним стопалима и полупрозирним вратом стопала изводе се с истим циљем као и за ТВ. Дио прилагодбе АГИЛЕ-а су прозирне леће у бојама.

Име пројекта : Agile, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : .

Agile 42 "бмс Водио Телевизор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.