Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
42 "бмс Водио Телевизор

Agile

42 "бмс Водио Телевизор АГИЛЕ ЛЕД ТВ дизајниран је тако да наглашава слику на екрану применом уских оквира и ухвати ТВ тренд са витким изгледом. Оштрина на танкој ивици око екрана пружа различите рефлексије и сјај светлости на површини, што резултира с лакоћом дизајна. То такође утиче на дизајн постоља за телевизор. Металне завршне површине с матираним пластичним стопалима и полупрозирним вратом стопала изводе се с истим циљем као и за ТВ. Дио прилагодбе АГИЛЕ-а су прозирне леће у бојама.

Име пројекта : Agile, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : .

Agile 42 "бмс Водио Телевизор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.