Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Намештај Који Се Трансформише

Ludovico

Намештај Који Се Трансформише Начин на који штеди простор је прилично оригиналан, с двије столице потпуно скривене унутар ладице. Када се ставите у главни намештај, не схватате да су, изгледа, ладице заправо две одвојене столице. Такође можете да имате стол који се може користити као радни сто када се извади из главне конструкције. Главна се структура састоји од четири ладице и претинца непосредно изнад горње ладице у коју можете похранити много ствари. Главни материјал кориштен за овај намештај, беигн еуцалиптус фингерјоинт, је еколошки прихватљив, невероватно отпоран, тврд и има веома јаку визуелну привлачност.

Име пројекта : Ludovico, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : Sibille.

Ludovico Намештај Који Се Трансформише

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.