Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Намештај Који Се Трансформише

Ludovico

Намештај Који Се Трансформише Начин на који штеди простор је прилично оригиналан, с двије столице потпуно скривене унутар ладице. Када се ставите у главни намештај, не схватате да су, изгледа, ладице заправо две одвојене столице. Такође можете да имате стол који се може користити као радни сто када се извади из главне конструкције. Главна се структура састоји од четири ладице и претинца непосредно изнад горње ладице у коју можете похранити много ствари. Главни материјал кориштен за овај намештај, беигн еуцалиптус фингерјоинт, је еколошки прихватљив, невероватно отпоран, тврд и има веома јаку визуелну привлачност.

Име пројекта : Ludovico, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : Sibille.

Ludovico Намештај Који Се Трансформише

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.