Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Baboor Dawar Line

Сто У тежњи да пређе границе нормалности и сталном покушају спајања историјске египатске баштине са савременим дизајнерским средствима представљеним у материјалима и обрадама, овај препознатљиви комад „Бабоор“ инспирисан је традиционалном „пећи Примус“ која је била обавезна опрема за више од једног века и данас се обилато користи у руралним срединама. Подсећање је на један од бројних предмета, који су некада били престижна роба и како је време одмицало, нестајање је засијало у антику. Било који предмет може бити мајсторски комад једном виђен са уметничком визијом.

Име пројекта : Baboor Dawar Line, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.