Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Baboor Dawar Line

Сто У тежњи да пређе границе нормалности и сталном покушају спајања историјске египатске баштине са савременим дизајнерским средствима представљеним у материјалима и обрадама, овај препознатљиви комад „Бабоор“ инспирисан је традиционалном „пећи Примус“ која је била обавезна опрема за више од једног века и данас се обилато користи у руралним срединама. Подсећање је на један од бројних предмета, који су некада били престижна роба и како је време одмицало, нестајање је засијало у антику. Било који предмет може бити мајсторски комад једном виђен са уметничком визијом.

Име пројекта : Baboor Dawar Line, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.