Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трансформабилне Столице И Столић За Каву

Sensei

Трансформабилне Столице И Столић За Каву Стол Сенсеи Столице / кафић комад је намештаја који попут већине мојих креација започиње проналажењем нових начина да се искористе мали простори помоћу геометријских случајних цртежа. Стил овог пројекта је наглашен на минималистички начин, где немамо облина, већ уместо тога имамо линије, равни и неутралне боје, попут црне и беле. Столице, када су постављене хоризонтално и спојене леђима, дају нам стол за кафу. Средњи део стола (где су леђа постављена заједно) је невероватно јак, и човек може седети на средини, а да притом не помера стол.

Име пројекта : Sensei, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : Sibille.

Sensei Трансформабилне Столице И Столић За Каву

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.