Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трансформабилне Столице И Столић За Каву

Sensei

Трансформабилне Столице И Столић За Каву Стол Сенсеи Столице / кафић комад је намештаја који попут већине мојих креација започиње проналажењем нових начина да се искористе мали простори помоћу геометријских случајних цртежа. Стил овог пројекта је наглашен на минималистички начин, где немамо облина, већ уместо тога имамо линије, равни и неутралне боје, попут црне и беле. Столице, када су постављене хоризонтално и спојене леђима, дају нам стол за кафу. Средњи део стола (где су леђа постављена заједно) је невероватно јак, и човек може седети на средини, а да притом не помера стол.

Име пројекта : Sensei, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : Sibille.

Sensei Трансформабилне Столице И Столић За Каву

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.