Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купола Кућа

Easy Domes

Купола Кућа Дизајн и структура Еаси Домес-а је икозаедар, овде посеченим врховима и трансформисан у 21 дрвена секција. Дизајн, ентеријер, материјали у боји и свеобухватна примена околине, конструкције и одрживих захтева, нуде уређење ентеријера за широк круг корисника. Концепт привлачи зелену градњу, градитеље кућа и одрживи живот. Може се градити у свим климатским зонама и отпорним на земљотресе и урагане.

Име пројекта : Easy Domes, Име дизајнера : KT Architects, Име клијента : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Купола Кућа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.