Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купола Кућа

Easy Domes

Купола Кућа Дизајн и структура Еаси Домес-а је икозаедар, овде посеченим врховима и трансформисан у 21 дрвена секција. Дизајн, ентеријер, материјали у боји и свеобухватна примена околине, конструкције и одрживих захтева, нуде уређење ентеријера за широк круг корисника. Концепт привлачи зелену градњу, градитеље кућа и одрживи живот. Може се градити у свим климатским зонама и отпорним на земљотресе и урагане.

Име пројекта : Easy Domes, Име дизајнера : KT Architects, Име клијента : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Купола Кућа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.