Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Амбалаже

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Дизајн Амбалаже Пројекат је био да дизајнирам потпуно нови утисак са постојећом амбалажом производа, што мој клијент није импресионирао. Ово је први производ који је ИННОТИВО икада урадио, мој клијент је очекивао да мој дизајн постави мерило за будуће производе у будућности, а ова амбалажа производа успешно је испунила „ИННОТИВО“ начин дизајна, футуристички и јак визуелни утицај.

Име пројекта : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Име дизајнера : Jeffery Yap ®, Име клијента : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Дизајн Амбалаже

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.