Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Амбалаже

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Дизајн Амбалаже Пројекат је био да дизајнирам потпуно нови утисак са постојећом амбалажом производа, што мој клијент није импресионирао. Ово је први производ који је ИННОТИВО икада урадио, мој клијент је очекивао да мој дизајн постави мерило за будуће производе у будућности, а ова амбалажа производа успешно је испунила „ИННОТИВО“ начин дизајна, футуристички и јак визуелни утицај.

Име пројекта : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Име дизајнера : Jeffery Yap ®, Име клијента : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Дизајн Амбалаже

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.