Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Плутајуће Летовалиште И Морска Опсерваторија

Pearl Atlantis

Плутајуће Летовалиште И Морска Опсерваторија Плутајуће одрживо летовалиште и морска опсерваторија која се налази углавном у коридору биолошке разноликости Цагаиан Ридге, Сулу Сеа (отприлике 200км источно од Пуерто Принцесе, обале Палаван-а и 20км северно од обода природног парка Туббатаха Реефс), што је одговор на потребе наше земље за начин да се повећа свијест људи о очувању наше морске биолошке разноликости изградњом монументалног туристичког магнета по којем је наша земља Филипини лако позната.

Име пројекта : Pearl Atlantis, Име дизајнера : Maria Cecilia Garcia Cruz, Име клијента : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Плутајуће Летовалиште И Морска Опсерваторија

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.