Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Плутајуће Летовалиште И Морска Опсерваторија

Pearl Atlantis

Плутајуће Летовалиште И Морска Опсерваторија Плутајуће одрживо летовалиште и морска опсерваторија која се налази углавном у коридору биолошке разноликости Цагаиан Ридге, Сулу Сеа (отприлике 200км источно од Пуерто Принцесе, обале Палаван-а и 20км северно од обода природног парка Туббатаха Реефс), што је одговор на потребе наше земље за начин да се повећа свијест људи о очувању наше морске биолошке разноликости изградњом монументалног туристичког магнета по којем је наша земља Филипини лако позната.

Име пројекта : Pearl Atlantis, Име дизајнера : Maria Cecilia Garcia Cruz, Име клијента : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Плутајуће Летовалиште И Морска Опсерваторија

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.