Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог

CHAMELEON

Излог Тема салона је технологија која нуди изложбена места. Технолошке линије на плафону и зидовима дизајниране су као израз технологије обуће које се приказују у свим изложбеним салонима, увозе и израђују у фабрици поред зграде. Строп и зидови који су дизајнирани са слободном формом, док се идеално окупљају, користите ЦАД-ЦАМ технологију. Барисол који производи у Француској, мдф намештај од лакова који се производи на европској страни Истанбула, РГБ системе који се воде на азијској страни Истанбула, без мерења и проба на спуштеном плафону .

Име пројекта : CHAMELEON, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Излог

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.