Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог

CHAMELEON

Излог Тема салона је технологија која нуди изложбена места. Технолошке линије на плафону и зидовима дизајниране су као израз технологије обуће које се приказују у свим изложбеним салонима, увозе и израђују у фабрици поред зграде. Строп и зидови који су дизајнирани са слободном формом, док се идеално окупљају, користите ЦАД-ЦАМ технологију. Барисол који производи у Француској, мдф намештај од лакова који се производи на европској страни Истанбула, РГБ системе који се воде на азијској страни Истанбула, без мерења и проба на спуштеном плафону .

Име пројекта : CHAMELEON, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Излог

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.