Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Накит

Melek Taus

Накит У одређеној идеологији, Бог ставља свет под бригу седам светих анђела. Мелек Таус или Тхе Пеацоцк Ангел је највећи и први који је изашао из Божје светлости у облику дуге. Скупно ових седам анђела су седам боја дуге, а Мелек Таус плава. Када је Мелек Таус одбио да се приклони Адаму, срушен је с неба. Покајао се за свој гријех поноса и плакао 7000 година, сузе су угасиле ватру пакла. Мелек Таус је помилован и враћен на функцију поглавара анђела. Мелек Таус је еманација Бога који је створио космос из Космичког ЕГГ-а.

Име пројекта : Melek Taus, Име дизајнера : Samira Mazloom, Име клијента : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Накит

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.