Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Накит

Melek Taus

Накит У одређеној идеологији, Бог ставља свет под бригу седам светих анђела. Мелек Таус или Тхе Пеацоцк Ангел је највећи и први који је изашао из Божје светлости у облику дуге. Скупно ових седам анђела су седам боја дуге, а Мелек Таус плава. Када је Мелек Таус одбио да се приклони Адаму, срушен је с неба. Покајао се за свој гријех поноса и плакао 7000 година, сузе су угасиле ватру пакла. Мелек Таус је помилован и враћен на функцију поглавара анђела. Мелек Таус је еманација Бога који је створио космос из Космичког ЕГГ-а.

Име пројекта : Melek Taus, Име дизајнера : Samira Mazloom, Име клијента : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Накит

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.