Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Quantum

Сат Желео сам другачији облик, облик који је евоцирао мисли на спортске аутомобиле и глисере. Одувек сам волео изглед оштрих линија и углова, а то се показало и у мом дизајну. Бројчаник гледатељу представља 3Д искуство, а унутар бирања постоји више "нивоа" који су видљиви из било којег угла на који гледа. Дизајн каишева сам дизајнирао да се учврсти директно у сат, са крајњим циљем да кориснику пружим интегрисано и тродимензионално искуство.

Име пројекта : Quantum, Име дизајнера : Elbert Han, Име клијента : Han Designs.

Quantum Сат

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.