Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Quantum

Сат Желео сам другачији облик, облик који је евоцирао мисли на спортске аутомобиле и глисере. Одувек сам волео изглед оштрих линија и углова, а то се показало и у мом дизајну. Бројчаник гледатељу представља 3Д искуство, а унутар бирања постоји више "нивоа" који су видљиви из било којег угла на који гледа. Дизајн каишева сам дизајнирао да се учврсти директно у сат, са крајњим циљем да кориснику пружим интегрисано и тродимензионално искуство.

Име пројекта : Quantum, Име дизајнера : Elbert Han, Име клијента : Han Designs.

Quantum Сат

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.