Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Quantum

Сат Желео сам другачији облик, облик који је евоцирао мисли на спортске аутомобиле и глисере. Одувек сам волео изглед оштрих линија и углова, а то се показало и у мом дизајну. Бројчаник гледатељу представља 3Д искуство, а унутар бирања постоји више "нивоа" који су видљиви из било којег угла на који гледа. Дизајн каишева сам дизајнирао да се учврсти директно у сат, са крајњим циљем да кориснику пружим интегрисано и тродимензионално искуство.

Име пројекта : Quantum, Име дизајнера : Elbert Han, Име клијента : Han Designs.

Quantum Сат

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.