Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прилагодљиви Сто За Окретни Сто

Ergo-table for bed

Прилагодљиви Сто За Окретни Сто Стол се може окретати под одређеним углом како би се ставио испод кревета / претинца за максималан простор и отворио на употребљив начин. Може да има неколико окретних функција које се налазе у две равнине како би се кориснику лако љуљало. Може вам помоћи у решавању потенцијалних проблема око постављања лаптопа или сличних уређаја директно на кревет који задржава проток ваздуха. У ергономском аспекту, љуљачка таблица омогућава кориснику да има одговарајућу површину за уградњу како би се избегло притискање на крилу корисника. Док је тело у жељеном држању, стол се љуља ка њему / њој лако одржавајући удобност. Употреба стола је такође онемогућена.

Име пројекта : Ergo-table for bed, Име дизајнера : Ivan Paul B. Abanilla, Име клијента : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Прилагодљиви Сто За Окретни Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.