Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прилагодљиви Сто За Окретни Сто

Ergo-table for bed

Прилагодљиви Сто За Окретни Сто Стол се може окретати под одређеним углом како би се ставио испод кревета / претинца за максималан простор и отворио на употребљив начин. Може да има неколико окретних функција које се налазе у две равнине како би се кориснику лако љуљало. Може вам помоћи у решавању потенцијалних проблема око постављања лаптопа или сличних уређаја директно на кревет који задржава проток ваздуха. У ергономском аспекту, љуљачка таблица омогућава кориснику да има одговарајућу површину за уградњу како би се избегло притискање на крилу корисника. Док је тело у жељеном држању, стол се љуља ка њему / њој лако одржавајући удобност. Употреба стола је такође онемогућена.

Име пројекта : Ergo-table for bed, Име дизајнера : Ivan Paul B. Abanilla, Име клијента : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Прилагодљиви Сто За Окретни Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.