Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прилагодљиви Сто За Окретни Сто

Ergo-table for bed

Прилагодљиви Сто За Окретни Сто Стол се може окретати под одређеним углом како би се ставио испод кревета / претинца за максималан простор и отворио на употребљив начин. Може да има неколико окретних функција које се налазе у две равнине како би се кориснику лако љуљало. Може вам помоћи у решавању потенцијалних проблема око постављања лаптопа или сличних уређаја директно на кревет који задржава проток ваздуха. У ергономском аспекту, љуљачка таблица омогућава кориснику да има одговарајућу површину за уградњу како би се избегло притискање на крилу корисника. Док је тело у жељеном држању, стол се љуља ка њему / њој лако одржавајући удобност. Употреба стола је такође онемогућена.

Име пројекта : Ergo-table for bed, Име дизајнера : Ivan Paul B. Abanilla, Име клијента : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Прилагодљиви Сто За Окретни Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.