Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Парк Клупа

S-Clutch

Парк Клупа С-квачило носи име по торбама са квачилом, јер црпи своју инспирацију за стилску икону и свој важан допринос приступу и стилу. С-долази из склоништа, залуталих улица, улице, сунца и свемира. То је клупа која тежи да урбаним сценама дода живописнији и људскији нагласак, узимајући у обзир основне вредности хармоничне симбиозе и постојања. Иако користи ћудљиву боју која се налази у дечијој соби, она промовише разигран приступ градском животу који буквално треба схватити озбиљно.

Име пројекта : S-Clutch, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : BllendDesignOffice.

S-Clutch Парк Клупа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.